Stylepit rabatkoder med lyonessdanmark

Leave a comment


Lyonessdanmark, er blevet utrolig populært i Danmark, og flere og flere er begyndt at benytte det. Men der er stadigvæk en utrolig stor andel af danskerne, som ikke ved hvad det er. Og hvad det det så, det der, lyoness?

Stylepit rabatkodeLyoness er et Shopping Community, et internationalt forbruger fællesskab med et loyalitetsprogram, der eksisterer i 45 lande verden over. Som medlem, har man mulighed for at handle med rabat hos de tilknyttede partnere og forhandlere på tværs af mange forskellige brancher, i alle lande.
Virksomhedens filosofi er ”Penge tilbage ved hvert køb”, og alle loyalitetspartnere og medlemmer skaber sammen en profit, hver gang medlemmer handler hos en af Lyoness’ loyalitetspartnere. Det er gratis at blive medlem hos Lyoness.

For at opnå rabatter og få penge tilbage kan man handle på følgende måder; Stylepit rabatkode, Originale gavekort/værdikuponer eller Online Shopping. Lyoness’ styrke, i forhold til andre loyalitetsprogrammer, er den unikke ”win-win situation” når medlemmerne handler hos loyalitetspartnerne får de penge retur – ikke point som mange andre steder – og de bidrager automatisk til de to Lyoness støttefonde, Child & Family Foundation og Greenfinity Foundation.

Lyoness er grundlagt i 2003 og er et shopping community, som tilbyder dig penge tilbage ved hvert køb, du foretager hos vores medlemmer.

Her på siden kan du læse meget mere om Lyoness Danmark, få information og nyheder samt læse historier fra medlemmerne fra hjemmesiden.
Derudover så kan du selvfølgelig besøge siden, og kontakte dem for yderligere spørgsmål, hvis du skulle have nogle af disse. Lyoness har også en facebookside som du eventuelt kan besøge og give dem et like. Men én ting er sikkert, og det er, at Lyoness er i fremdrift i Danmark, og det virker som en skridsikker kampagne de har gang i. Så gå ind på deres hjemmeside og tjek det ud, og eventuelt give dem et like på deres facebookside.

Leave a Reply