Min søster havde læst på universitetet i en af de større universitetsbyer og havde været glad for at bo der.

Leave a comment

Da hun startede med at læse, havde hun købt en ejerlejlighed i gåafstand til det hele. Da hun blev færdig med at læse, havde hendes kæreste og hun besluttet sig for at lede efter et større hjem til dem begge. Hverken hun eller hendes kæreste havde noget erfaring inden for boligsalg, hvorfor de skulle til at finde en god ejendomsmægler som kunne rådgive dem og hjælpe dem med boligsalg, hvor de samtidig selv kunne deltage aktivt i hele salgsprocessen.

Min søsters kæreste forhørte sig rundt og min søster søgte ejendomsmæglere og boligsalg information på internettet. De ville ikke have den første bedste ejendomsmægler men en, som var den rette for netop dem og deres behov. Min søster havde bladret mange hjemmesider for boligsalg på nettet i jagten på en ejendomsmægler indtil hun kom ind på denne hjemmeside  http://minbolighandel.dk hvor ejendomsmæglerens præsentation af deres virksomhed og hvad de kunne hjælpe med, tiltalte min søster rigtig meget, så hun kontaktede dem for at høre nærmere.

De kunne tilbyde lige præcis den service og vejledning min søster og hendes kæreste havde haft behov for i forbindelse med boligsalg. Ejendomsmægleren var billig, professionel og min søster og kæresten deltog aktivt i selve salgsprocessen. Min søster følte at hun under hele processen havde haft indflydelse, derfor var hun tryg i forbindelse med hendes boligsalg. De fik solgt lejligheden og fik ikke mindst en god pris for den, hvorfor de var rigtig tilfredse med dette boligsalg. De har nu købt noget større og er glade for deres nye hjem, og ikke mindst føler de sig heldige over at de havde fundet en ejendomsmægler, hvor det havde været en udelukkende positiv oplevelse i forbindelse med deres boligsalg.

Leave a Reply