Jeg spiser kun protein om morgenen

Leave a comment

Hvornår er det bedst at spise ting med protein i?

Nogle mener at mad der indeholder protein er godt at spise forebyggende inden træning, og andre mener at det skal spises lige efter træning, for at man kan få den fulde effekt ud af produktet. Det er dog bare sådan med alle råd om skønhed og kost m.m. at der er så mange råd der går i forskellige retninger, at man aldrig vil kunne finde hoved og hale i hvad der er den mest rigtige måde at gøre tingene på. Det handler meget om indstilling, nogle mener noget og andre mener noget andet. Og sådan er det tydeligvis også, når det kommer til protein. Også her er der forskellige holdninger til, hvornår det er optimalt at bruge produktet.

Jeg spiser kun protein om morgenen

Man skal jo vælge sin vej i livet, og på et tidspunkt kommer der også et tidspunkt, hvor man skal beslutte sig for at noget er det rigtige for en. Dette tidspunkt har været der for mig, når vi snakker protein, så der har jeg måttet tage mit valg. Mit valg er så faldet på, at for mig må det være det rigtige at spise protein om morgenen. Og jeg må da med det samme indrømme, at der naturligvis ikke er nogle videnskabelige studier, der underbygger hvorfor det netop lige skulle være sådan, men det er nu altså nu en gang det valg, som jeg har taget. Jeg spiser derfor kun protein om morgenen, og jeg spiser det ikke engang hver morgen. Jeg spiser det efter humør, og efter hvornår jeg føler, at jeg lige har brug for at få lidt ekstra proteiner i kroppen. Sådan lykkes det mig at opretholde en følelse af, at jeg lever et sundt liv. Selvfølgelig spiser jeg da også andre sunde ting.

Leave a Reply