Hvorfor vælger folk, at gå i parterapi?

Leave a comment


Det er blevet meget moderne i det danske land, at familier går til parterapi.
Men hvornår ved man, at man skal gå til parterapi, og hvorfor skal man egentlig gøre det? Er det overhovedet nødvendigt, eller et det blot nogle få situationer som man skal få talt ud om, med ens samlever? Derudover, hvornår ved man så, hvornår parterapi er en god idé at deltage i?
Det er det hovedsagligt når et ægtepar har gentagende konflikter, uden at få løst dem.
Især når de har svært ved at finde fælles fodslag, derudover findes der særdeles mange magtkampe i mellem hustru og manden. Generelt er de uenige i for mange ting, og der er for mange diskussioner i parforholdt. Efter lidt tid, begynder man at få afstand fra hinanden, og derved får man svært ved at kommunikere med hinanden. Der opstår manglende mod til at tage ansvar om det der normalt skal gøres, og det der skal ske. Derudover er der manglende livslyst/sexlyst og inspiration i forholdet.
Dertil kommer der kedsomhed, tomhed, uro, længsel, afsavn, frustrationer som igen ender op i diskussioner. Til sidst er der et ønske om et dybere og tættere forhold, og sidst men ikke mindst, findes der et ønske om at forholdet skal vokse, udvikles følelsesmæssigt og åndeligt.

Få støtte og værktøjer til at få det bedre i dit parforhold.
Parforholdet har trænge kår i disse år. Man kan sige at kærligheden og den gode kontakt kræver mere end nogensinde.
Kærligheden skal dyrkes og vedligeholdes, en løbende proces, som kræver forståelse, indsigt og rummelighed for forskellighed.

Gennem Parterapi er det muligt at få kigget på hvad der hindrer kærligheden, i at blomstre.
Parterapi er en god mulighed for at få skabt både forandring, nyt liv og genskabt parforholdet og forelskelsen.
Ofte er parterapi en befrielse og en lethed fra skyld og alt for store skjulte krav og forpligtelser.

Leave a Reply