Godt med øjenlågsoperation

Leave a comment

Hvis du spørger mig, så vil jeg helt klart mene, at det er godt med øjenlågsoperation. Du kan jo ikke rigtigt være i tvivl om, at jeg har ret i dette, og hvis jeg var dig, så ville jeg da virkeligt også have svært ved at koncentrere mig om dette. Det er jo nu en gang sådan, at det på et eller andet tidspunkt er nødt til at gå op for dig, hvad jeg rent faktisk mener. Det er jo normalt meget ofte sådan, at du på mange måder, er nødt til at indse, hvad du virkeligt kan opnå. Det er jo utroligt mange ting, og jeg vil sådan set mene, at du også er nødt til at give mig ret i dette. Det er jo helt klart langt de fleste, der er meget i tvivl om jeg rent faktisk har ret i det jeg siger. Det kan jeg dog love jer alle sammen for at jeg har, og der er jo ikke rigtigt nogen tvivl om, at du vil lære utroligt meget af at være sammen med mig. Du skal altså derfor heller ikke holde igen, og jeg er også overbevidst om, at det nok vil være det bedste for dig, at gøre dette.

Vælg din øjenlågsoperation

Du skal altså ikke holde dig tilbage fra samfundets normer, og jeg er virkeligt overbevidst om, at du vil få langt de bedste oplevelse med en øjenlågsoperation. Det kan du vel heller ikke selv være i tvivl om, og jeg er samtidigt også sikker på, at det vil være nødvendigt for dig, at gøre dette. Det er du simpelthen nødt til at forstå, og jeg håber da virkeligt også bare, at det snart kommer til at gå op for dig, hvad jeg rent faktisk mener om, at du får foretaget dig en øjenlågsoperation.

Leave a Reply