Godt med flyttefirma Lemvig

Leave a comment

Har du aldrig prøvet at bruge flyttefirma Lemvig, og bor du i Lemvig, så er der noget helt galt med dig. Jeg ved ikke lige helt, hvad det er der er galt, men et eller andet er der i hvert fald galt. Jeg er som sagt ikke sikker på hvad, men du må altså have undgået et eller andet som du ikke burde at have undgået. Det er nemlig sådan, at jeg selv er tilflytter, og uanset hvem jeg møder på min vej, så ender jeg altid med at spøge om de har brugt flyttefirma Lemvig. De ender så også altid med at svare ja til at de har prøvet at bruge flyttefirma Lemvig. Jeg har faktisk kun mødt en person som endnu ikke har brugt flyttefirma Lemvig, men han havde allerede en booket tid ugen efter, så det talte ikke rigtigt. Det er dog sjovt at når man kommer til sådanne nogle mindre byer, at det så ofte er de samme firmaer der går igen og igen, som det altså er tilfældet her med flyttefirma Lemvig. Det forventer jeg også at støde på i mange andre byer.

Typisk flyttefirma Lemvig

Det er altså utroligt typisk at dette sker, og hvis det ikke havde været for byens størrelse så havde jeg også haft meget svært ved at tro på det. Men nu hvor jeg selv har spurgt så mange mennesker om de har brugt flyttefirma Lemvig, så ender jeg altså også med at overgive mig, og simpelthen bare at bukke og neje for flyttefirma Lemvig, der jo virkeligt har kørt en fornuftig markedsføringsstrategi. Det er jo ikke fordi, der ikke har været konkurrence til flyttefirma Lemvig, men den er der simpelthen bare ikke længere. Det er i og for sig også ret fedt, og jeg håber virkeligt også, at det snart er gået op for os alle sammen, at flyttefirma Lemvig slet ikke er så dumme endda.

Leave a Reply