Fornuftigt med psykoterapeut

Leave a comment

Jeg vil virkeligt mene, at det har været en god ide for de fleste at starte med en psykoterapeut. Det er jo sådan, at når man mener, at det er ved at være tid til, at man skal i gang med en psykoterapeut, så er det også derhen af, at man rent faktisk har brug for en. Det er altså ret sjovt at tænke på, og jeg er sådan set ikke et eneste sekund i tvivl om, at det på et eller andet tidspunkt også kommer til at betyde, at du virkeligt vil få brug for en psykoterapeut. Du er altså nødt til selv at gå til psykoterapeut, og hvis du ikke gør det, så skal du nok få bestikket en på et senere tidspunkt. Det er jeg sikker på, og jeg vil da virkeligt mene, at du skal vælge at gøre dette. Når du vælger at gå til psykoterapeut på egen hånd, så bliver det også på en langt mere positiv måde. Det alene er virkeligt godt, og jeg er heller ikke et eneste sekund i tvivl om, at det nok skal komme til at være godt for os alle sammen. Jeg ved jo virkeligt, hvor lækkert det kan være, at have en psykoterapeut, og jeg syntes derfor også, at du skal sørge for, at have styr på hvilken psykoterapeut du vælger. Du skal jo kunne have et godt forhold.

Forholdet til en psykoterapeut

Det er jo ret indviklet, at gå meget mere i detaljer med, men jeg er virkeligt sikker på, at du ikke kan undgå at indse dette, og jeg virkeligt glad for, at det rent faktisk er en mulighed. Det er altså ret sjovt at tænke på, og jeg er sådan set heller ikke et eneste sekund i tvivl om, at når det først er gået op for dig, hvad du rent faktisk kan opnå med en psykoterapeut, så vil du også få svært ved ikke at have en.

Leave a Reply