Det var snart jul og alle havde travlt med forberedelser og julegaveindkøb til højtiden.

Leave a comment

I vores familie havde vi ligeså travlt som alle andre og glædede os til at tilbringe nogle dage sammen med familien. Jeg har altid elsket juletiden og stemningen som fylder huset i hele december mens vi venter på at julen nærmer sig. Jeg plejer at være den mest organiserede af os alle, så jeg er ude i god tid når det kommer til planlægning og julegaveindkøb. Jeg havde fået købt alle julegaver i god tid, mange af dem online og kunne nu koncentrere mig om planlægningen af selve helligdagene. Min mand derimod fungerer bedst under pres hvorfor han mener alt kan nås lige inden deadline. Dette år var ingen undtagelse.

En dag spurgte han om hvad jeg ønskede mig allermest i julegave. Jeg tænkte lidt over det og fortalte så, at mens jeg shoppede online efter julegaver havde jeg set de flotteste smykker fra Sophie bille brahe. De var så kønne at jeg ønskede at eje dem alle.

Min mand smilede til mig. Jeg tænkte ikke mere over det og fortsatte med mine gøremål. Da det blev juleaften var huset dejligt fredfyldt, alle var glade og hyggede sig i hinandens selskab. Jeg var så glad for at se min familie samlet og glade. Det var den største glæde for mig. Da vi skulle pakke gaver op, gav min mand mig en lille pakke. Jeg åbnede den og indeni lå den flotteste halskæde jeg nogensinde havde set fra Sophie bille brahe. Jeg udstødte et lille hvin og kastede mig om halsen på min mand som et lille barn. Han havde husket hvad jeg havde fortalt jeg ønskede mig, men jeg havde ikke troet han kunne finde på at købe et smykke fra Sophie bille brahe. Det var en uforglemmelig jul.

Leave a Reply